Over ons

VD compressors staat voor Ignace Van Daele-Dirk Debeuf en is uw partner voor uw compressorinstallatie.

Dirk is al 15 jaar actief in de wereld van de compressoren. Gestart als service engineer voor onderhoud en herstellingen op schroef-, pallet- en zuigercompressoren en technicus voor intelligente sturingen. In de periode als service engineer heeft hij 2 buitenlandse projecten tot een goed einde gebracht. Daarna is hij een 7-tal jaar in de sales terecht gekomen en heeft daar de nodige competenties opgebouwd om de klanten te adviseren en te ondersteunen om een bedrijfszekere en energiezuinige compressorinstallatie  te runnen. In deze periode was er een goede samenwerking tussen Dirk en Ignace waar de firma Van Daele Mechaniek de installatie en kanalisatie uitvoerde.

Ignace is reeds 20 jaar zaakvoerder van ‘Van Daele Mechaniek’, die zich toelegt op algemeen mechanisch onderhoud in verschillende sectoren en bedrijven. Daarnaast ook metaalconstructies in staal, aluminium en inox op maat, alsook piping. Hierin zijn een 30-tal mensen tewerkgesteld.

Uit deze goede samenwerking is VD compressors ontstaan en willen wij verder onze klanten ondersteunen en service bieden.